Opperdepop: pasta met spinazieroomsaus 10-12 mnd
bewaar
bewaar

Opperdepop: pasta met spinazieroomsaus 10-12 mnd

Van spinazie worden ze groot en sterk! En de roomkaas maakt het hapje lekker zacht.

15 min. bereiden

4 ingrediënten

Aan de slag

Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Ontdooi en verwarm intussen de spinazie volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Kruis de tomaten bovenop in en dompel 1 min. onder in een kom met kokend water. Laat afkoelen in koud water. Ontvel de tomaten met een mesje. Halveer, verwijder de zaden met een lepel en snijd het vruchtvlees in blokjes.

Laat de spinazie uitlekken in een zeef. Giet de pasta af. Pureer de spinazie, tomaat en pasta met de staafmixer of in de keukenmachine tot een grove puree. Meng de roomkaas erdoor.

algemeenBron: Opperdepop 2006, Albert Heijn.
algemeenHoud enkele gekookte pastavormpjes apart en geef ze los te eten, zodat je kind leert hoe grotere stukjes aanvoelen in de mond.

Tomaat ontvellen

Instructievideo - 00:50 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Opperdepop: pasta met spinazieroomsaus 10-12 mnd

Van spinazie worden ze groot en sterk! En de roomkaas maakt het hapje lekker zacht.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig