Opperdepop: pasta met spinazieroomsaus 10-12 mnd
Van spinazie worden ze groot en sterk! En de roomkaas maakt het hapje lekker zacht.
Aan de slag
Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Ontdooi en verwarm intussen de spinazie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Kruis de tomaten bovenop in en dompel 1 min. onder in een kom met kokend water. Laat afkoelen in koud water. Ontvel de tomaten met een mesje. Halveer, verwijder de zaden met een lepel en snijd het vruchtvlees in blokjes.
Laat de spinazie uitlekken in een zeef. Giet de pasta af. Pureer de spinazie, tomaat en pasta met de staafmixer of in de keukenmachine tot een grove puree. Meng de roomkaas erdoor.
Tomaat ontvellen
Instructievideo - 00:50 min.
Opperdepop: pasta met spinazieroomsaus 10-12 mnd
Van spinazie worden ze groot en sterk! En de roomkaas maakt het hapje lekker zacht.
null porties
165 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Ontdooi en verwarm intussen de spinazie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Kruis de tomaten bovenop in en dompel 1 min. onder in een kom met kokend water. Laat afkoelen in koud water. Ontvel de tomaten met een mesje. Halveer, verwijder de zaden met een lepel en snijd het vruchtvlees in blokjes.
Laat de spinazie uitlekken in een zeef. Giet de pasta af. Pureer de spinazie, tomaat en pasta met de staafmixer of in de keukenmachine tot een grove puree. Meng de roomkaas erdoor.
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
20 g macaroni
75 g diepvries spinazie
1 tomaat
1 el roomkaas naturel
Dit heb je nodig
staafmixer of keukenmachine