Opperdepop: tonijnkoekjes 10-12 mnd
Koekjes van vette vis zijn niet alleen heel lekker, maar ook heel goed voor ze.
Aan de slag
Schil de aardappelen en snijd in stukken. Kook de aardappelen in een pan water in 15-20 min. gaar. Laat de tonijn uitlekken en prak in een kom fijn met een vork.
Giet de aardappelen af en stamp met de pureestamper tot puree. Snijd de peterselie fijn en klop het ei los. Meng de aardappelpuree, peterselie, ei en tonijn tot een glad mengsel. Vorm er 6 balletjes van en druk ze met je handpalm iets platter.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de viskoekjes in 5 min. op matig vuur bruin. Keer halverwege. Neem de koekjes uit de pan en laat iets afkoelen.
Opperdepop: tonijnkoekjes (10-12 mnd)
Instructievideo - 02:03 min.
Opperdepop: tonijnkoekjes 10-12 mnd
Koekjes van vette vis zijn niet alleen heel lekker, maar ook heel goed voor ze.
null porties
95 kcal
35 min. bereiden
Aan de slag
Schil de aardappelen en snijd in stukken. Kook de aardappelen in een pan water in 15-20 min. gaar. Laat de tonijn uitlekken en prak in een kom fijn met een vork.
Giet de aardappelen af en stamp met de pureestamper tot puree. Snijd de peterselie fijn en klop het ei los. Meng de aardappelpuree, peterselie, ei en tonijn tot een glad mengsel. Vorm er 6 balletjes van en druk ze met je handpalm iets platter.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de viskoekjes in 5 min. op matig vuur bruin. Keer halverwege. Neem de koekjes uit de pan en laat iets afkoelen.
algemeen:
bewaartip:
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g kruimige aardappelen
185 g tonijnstukken in water
2 takjes verse peterselie
1 ei
2 el traditionele olijfolie
Dit heb je nodig
pureestamper