Opperdepop: tonijnkoekjes 10-12 mnd
bewaar
bewaar

Opperdepop: tonijnkoekjes 10-12 mnd

Koekjes van vette vis zijn niet alleen heel lekker, maar ook heel goed voor ze.

35 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Schil de aardappelen en snijd in stukken. Kook de aardappelen in een pan water in 15-20 min. gaar. Laat de tonijn uitlekken en prak in een kom fijn met een vork.

Giet de aardappelen af en stamp met de pureestamper tot puree. Snijd de peterselie fijn en klop het ei los. Meng de aardappelpuree, peterselie, ei en tonijn tot een glad mengsel. Vorm er 6 balletjes van en druk ze met je handpalm iets platter.

Verhit de olie in een koekenpan en bak de viskoekjes in 5 min. op matig vuur bruin. Keer halverwege. Neem de koekjes uit de pan en laat iets afkoelen.

algemeenBron: Opperdepop 2006, Albert Heijn
bewaartipJe kunt de viskoekjes ingevroren tot 2 maanden bewaren.
variatietipIn plaats van tonijn kun je de koekjes ook goed met zalm uit blik maken.

Opperdepop: tonijnkoekjes (10-12 mnd)

Instructievideo - 02:03 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Opperdepop: tonijnkoekjes 10-12 mnd

Koekjes van vette vis zijn niet alleen heel lekker, maar ook heel goed voor ze.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig