Opperdepop: kip-kerrie met appel 10-12 mnd
bewaar
bewaar

Opperdepop: kip-kerrie met appel 10-12 mnd

Kip-kerrie met rijst uit de staafmixer: baby’s smullen ervan!

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Kook de rijst in een pan met water zonder zout volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schil de appel, verwijder het klokhuis en rasp het vruchtvlees boven een kom met een grove rasp. Snipper de sjalot en snijd de kipfilet in dunne reepjes.

Verhit de olie in een kleine koekenpan en fruit de sjalot 1 min. op matig vuur. Voeg de kipreepjes toe en bak 2 min. mee. Meng de geraspte appel, kerriepoeder en kokos erdoor. Voeg het water toe en laat afgedekt ca. 4 min. sudderen op laag vuur.

Giet de rijst af en pureer met de kip-kerrie met de staafmixer of in de keukenmachine tot een grove puree. Serveer de puree in kommetjes met kleine roosjes broccoli of stukjes gekookte sperziebonen ernaast.

bewaartipIngevroren kun je de kip-kerrie ca. 2 maanden bewaren.
algemeenBron: Opperdepop 2006, Albert Heijn

Opperdepop: kip-kerrrie met appel (10-12 mnd)

Instructievideo - 02:09 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Opperdepop: kip-kerrie met appel 10-12 mnd

Kip-kerrie met rijst uit de staafmixer: baby’s smullen ervan!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig