Opperdepop: risotto met doperwtjes 10-12 mnd
bewaar
bewaar

Opperdepop: risotto met doperwtjes 10-12 mnd

Risotto is romig en daardoor ideaal om je kind langzaam aan ongepureerd voedsel te laten wennen.

25 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Snipper de sjalot. Verhit de olie en fruit de sjalot 3 min. in een kleine pan met dikke bodem. Voeg de rijst en het basilicum of de Italiaanse kruiden toe en schep om. Schenk de bouillon of het water erbij en meng de doperwten erdoor. Laat zonder de deksel op de pan 15-20 min. zachtjes koken.

Schep de rijst regelmatig om en voeg eventueel nog een scheutje bouillon of heet water toe. Meng de kaas door de rijst. Prak eventueel fijner met een vork.

algemeenBron: Opperdepop 2006, Albert Heijn
bewaartipIngevroren kun je het risottohapje 2 maanden bewaren.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Opperdepop: risotto met doperwtjes 10-12 mnd

Risotto is romig en daardoor ideaal om je kind langzaam aan ongepureerd voedsel te laten wennen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig