Opperdepop: roomkaasdip 10-12 mnd
bewaar
bewaar

Opperdepop: roomkaasdip 10-12 mnd

Geef dit hapje eens als lunch in plaats van een boterham, kun je zelf meedippen!

10 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Kruis de tomaat bovenop in en dompel 1 min. onder in een kom met kokend water. Laat afkoelen in koud water. Ontvel de tomaat met een mesje. Halveer, verwijder de zaden met een lepel en snijd in blokjes. Prak de tomaat met een vork zo fijn mogelijk. Meng in een kommetje met de roomkaas.

Snijd de komkommer in dunne repen. Schil de bospeentjes en kook in 3 min. beetgaar in ruim kokend water. Leg de repen komkommer, peentjes en soepstengels bij de roomkaasdip. Doe aan je baby voor hoe hij de groenten en soepstengels in de dip moet dopen.

algemeenBron: Opperdepop 2006, Albert Heijn

Tomaat ontvellen

Instructievideo - 00:50 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Opperdepop: roomkaasdip 10-12 mnd

Geef dit hapje eens als lunch in plaats van een boterham, kun je zelf meedippen!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig