Opperdepop: roomkaasdip 10-12 mnd
Geef dit hapje eens als lunch in plaats van een boterham, kun je zelf meedippen!
Aan de slag
Kruis de tomaat bovenop in en dompel 1 min. onder in een kom met kokend water. Laat afkoelen in koud water. Ontvel de tomaat met een mesje. Halveer, verwijder de zaden met een lepel en snijd in blokjes. Prak de tomaat met een vork zo fijn mogelijk. Meng in een kommetje met de roomkaas.
Snijd de komkommer in dunne repen. Schil de bospeentjes en kook in 3 min. beetgaar in ruim kokend water. Leg de repen komkommer, peentjes en soepstengels bij de roomkaasdip. Doe aan je baby voor hoe hij de groenten en soepstengels in de dip moet dopen.
Tomaat ontvellen
Instructievideo - 00:50 min.
Opperdepop: roomkaasdip 10-12 mnd
Geef dit hapje eens als lunch in plaats van een boterham, kun je zelf meedippen!
null porties
220 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Kruis de tomaat bovenop in en dompel 1 min. onder in een kom met kokend water. Laat afkoelen in koud water. Ontvel de tomaat met een mesje. Halveer, verwijder de zaden met een lepel en snijd in blokjes. Prak de tomaat met een vork zo fijn mogelijk. Meng in een kommetje met de roomkaas.
Snijd de komkommer in dunne repen. Schil de bospeentjes en kook in 3 min. beetgaar in ruim kokend water. Leg de repen komkommer, peentjes en soepstengels bij de roomkaasdip. Doe aan je baby voor hoe hij de groenten en soepstengels in de dip moet dopen.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 tomaat
75 g roomkaas naturel
¼ komkommer
6 bospeentjes
4 soepstengels