Opperdepop: roerei met tomaat en basilicum 10-12 mnd
bewaar
bewaar

Opperdepop: roerei met tomaat en basilicum 10-12 mnd

Ideaal gerecht als je heel snel iets lekkers op tafel wilt zetten.

10 min. bereiden

4 ingrediënten

Aan de slag

Kruis de tomaten bovenop in en dompel 1 min. onder in een kom met kokend water. Laat afkoelen in koud water. Ontvel de tomaten met een mesje. Halveer, verwijder de zaden met een lepel en snijd het vruchtvlees in blokjes.

Klop het ei los, hak de blaadjes basilicum fijn en meng door het ei. Verhit de olie of boter in een koekenpan. Voeg het ei toe en roer door op laag vuur, totdat het ei begint te stollen. Voeg de tomatenblokjes toe en blijf roeren tot het ei gestold, maar nog wel smeuïg is.

variatietipHouden er kinderen niet van basilicum? Laat het dan achterwege of serveer het apart erbij.
algemeenBron: Opperdepop 2006, Albert Heijn.
combinatietipLekker met in repen gesneden volkorenbrood

Tomaat ontvellen

Instructievideo - 00:50 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Opperdepop: roerei met tomaat en basilicum 10-12 mnd

Ideaal gerecht als je heel snel iets lekkers op tafel wilt zetten.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig