Taleggiotosti
Heerlijke Italiaanse tosti met kaas, tomaat, kip en pesto.
Aan de slag
Snijd het brood in 8 sneetjes en de taleggio in 8 repen. Snijd de tomaten in repen. Besmeer het brood aan 1 kant met boter.
Bestrijk 4 sneetjes aan de andere kant elk met 1/2 el pestospread en beleg met kip, taleggio en tomaat. Dek af met de rest van het brood met de boterkant naar buiten.
Verhit 2 ruime koekenpannen zonder olie of boter en bak de tosti’s in 6 min. goudbruin. Keer halverwege. Serveer met de rest van de pestospread.
Taleggiotosti
Heerlijke Italiaanse tosti met kaas, tomaat, kip en pesto.
null personen
600 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd het brood in 8 sneetjes en de taleggio in 8 repen. Snijd de tomaten in repen. Besmeer het brood aan 1 kant met boter.
Bestrijk 4 sneetjes aan de andere kant elk met 1/2 el pestospread en beleg met kip, taleggio en tomaat. Dek af met de rest van het brood met de boterkant naar buiten.
Verhit 2 ruime koekenpannen zonder olie of boter en bak de tosti’s in 6 min. goudbruin. Keer halverwege. Serveer met de rest van de pestospread.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
½ ongesneden meergranen brood
180 g Taleggio kaas
140 g Sacla pomodori al forno e capperi in pot
50 g ongezouten roomboter
90 g koelverse pestospread
100 g gerookte kipreepjes