Aardappelpuree met cheddar, bloemkool & groenteballetjes
Supersnel gerecht bomvol groenten, voor een dagje zonder vlees en vis.
Aan de slag
Halveer de bloemkoolroosjes en kook 3 min. Giet af en laat goed uitlekken. Halveer ondertussen de tomaten en bewaar 3 el olie uit het potje, de kappertjes worden niet gebruikt.
Verhit 1 el opgevangen olie in een koekenpan en bak de groenteballetjes in 5 min. op middelhoog vuur rondom goudbruin. Verwarm ondertussen de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Meng de bloemkool met de tomaat en rucola.
Meng de rest van de opgevangen olie, de cheddar en uitjes door de puree. Verdeel met de groenten en balletjes over de borden.
Aardappelpuree met cheddar, bloemkool & groenteballetjes
Supersnel gerecht bomvol groenten, voor een dagje zonder vlees en vis.
hoofdgerecht
null personen
630 kcal
13 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de bloemkoolroosjes en kook 3 min. Giet af en laat goed uitlekken. Halveer ondertussen de tomaten en bewaar 3 el olie uit het potje, de kappertjes worden niet gebruikt.
Verhit 1 el opgevangen olie in een koekenpan en bak de groenteballetjes in 5 min. op middelhoog vuur rondom goudbruin. Verwarm ondertussen de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Meng de bloemkool met de tomaat en rucola.
Meng de rest van de opgevangen olie, de cheddar en uitjes door de puree. Verdeel met de groenten en balletjes over de borden.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
700 g koelverse bloemkoolroosjes
285 g Sacla pomodori al forno e capperi in pot
210 g vegetarische groenteballetjes
900 g aardappelpuree (koelvers)
40 g rucola
50 g Cheddar Tophat
340 ml zilveruitjes
Dit heb je nodig
magnetron