Macaroni met groenteballetjes
Aan de slag
Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Kook de spruiten 5 min.
Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en fruit de ui 3 min. Voeg de champignons toe en roerbak 5 min. of tot de champignons vocht loslaten. Voeg de spruiten, de tomaten en de groenteballetjes toe en breng al roerend aan de kook. Breng op smaak met peper en zout.
Giet de macaroni af en schep door het mengsel met groenteballetjes. Serveer in 4 diepe borden en bestrooi met de kaas.
Macaroni met groenteballetjes
hoofdgerecht
null personen
670 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Kook de spruiten 5 min.
Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en fruit de ui 3 min. Voeg de champignons toe en roerbak 5 min. of tot de champignons vocht loslaten. Voeg de spruiten, de tomaten en de groenteballetjes toe en breng al roerend aan de kook. Breng op smaak met peper en zout.
Giet de macaroni af en schep door het mengsel met groenteballetjes. Serveer in 4 diepe borden en bestrooi met de kaas.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g macaroni
350 g geschoonde spruitjes
2 uien
3 el traditionele olijfolie
250 g champignons
500 ml gezeefde tomaten in pak
210 g vegetarische groenteballetjes
150 g geraspte belegen kaas