Fusilli met groente-kaassaus
Aan de slag
Snipper de knoflook. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in een wok en roerbak hierin de wokgroente 8 min. Voeg de laatste minuut de knoflook toe. Voeg de Italiaanse kruiden, de vegetarische balletjes en de passata toe en breng de saus al roerend aan de kook. Warm de saus 3 min. door en breng op smaak met peper en zout. Roer de helft van de kaas erdoor.
Verdeel de pasta over borden. Schep de groente-kaassaus erop en serveer met de rest van de kaas.
Fusilli met groente-kaassaus
hoofdgerecht
null personen
620 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snipper de knoflook. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in een wok en roerbak hierin de wokgroente 8 min. Voeg de laatste minuut de knoflook toe. Voeg de Italiaanse kruiden, de vegetarische balletjes en de passata toe en breng de saus al roerend aan de kook. Warm de saus 3 min. door en breng op smaak met peper en zout. Roer de helft van de kaas erdoor.
Verdeel de pasta over borden. Schep de groente-kaassaus erop en serveer met de rest van de kaas.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 tenen knoflook
500 g fusilli
2 el traditionele olijfolie
400 g grofgesneden wokgroente
1 el gedroogde Italiaanse kruiden
210 g vegetarische groenteballetjes
500 g passata di pomodoro
1 zakje geraspte belegen kaas