Pastaschotel met Italiaanse groente en kaas
Aan de slag
Snipper de ui. Verhit de olie in een wok en fruit de ui 3 min. Schep de roerbakmix erbij en roerbak 3 min. Meng in de ovenschaal de ongekookte pasta met de groente, passata, het water, de Italiaanse kruiden en breng op smaak met peper en zout.
Dek het gerecht af met de plakken kaas. Schuif de schotel in de koude oven en schakel deze in op 200°C. Bak het gerecht, zodra de oven op temperatuur is, in ca. 40 min. goudbruin en gaar. Serveer direct.
Pastaschotel met Italiaanse groente en kaas
hoofdgerecht
null personen
600 kcal
15 min. bereiden
40 min. oventijd
Aan de slag
Snipper de ui. Verhit de olie in een wok en fruit de ui 3 min. Schep de roerbakmix erbij en roerbak 3 min. Meng in de ovenschaal de ongekookte pasta met de groente, passata, het water, de Italiaanse kruiden en breng op smaak met peper en zout.
Dek het gerecht af met de plakken kaas. Schuif de schotel in de koude oven en schakel deze in op 200°C. Bak het gerecht, zodra de oven op temperatuur is, in ca. 40 min. goudbruin en gaar. Serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 uien
2 el traditionele olijfolie
450 g diepvries Italiaanse roerbakgroente
300 g penne rigate
500 g passata di pomodoro
300 ml kraanwater
2 el gedroogde Italiaanse kruiden
200 g plakken belegen kaas
Dit heb je nodig
ovenschaal (20 x 30 cm)