Eenpanspasta met gehakt en Italiaanse roerbakgroente
bewaar
bewaar

Eenpanspasta met gehakt en Italiaanse roerbakgroente

Een goede Italiaanse pasta waar je maar één pan voor nodig hebt. Grande, toch?

30 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de korstjes van het brood. Doe de melk in een diep bord en week het brood erin. Meng het brood, de gehaktkruiden en het zout door het gehakt. Vorm er met vochtige handen balletjes van ter grootte van een walnoot. Breng het water aan de kook. Verhit ondertussen de olie in een hapjes- of braadpan en bak de balletjes op hoog vuur in 5 min. rondom bruin. Voeg de roerbakgroente, macaroni, passata en het kokende water toe. Breng aan de kook, roer goed door en laat zonder deksel op de pan in 15 min. gaar worden.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Eenpanspasta met gehakt en Italiaanse roerbakgroente

Een goede Italiaanse pasta waar je maar één pan voor nodig hebt. Grande, toch?

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig