Italiaanse roerbakgroente met cannellini bonen en garnalen in tomatensaus
Lekker + makkelijk: met maar 5 ingrediënten en een kwartiertje tover je dit maaltje op tafel.
Aan de slag
Verhit de olie in een grote hapjespan op middelhoog vuur en roerbak de groenten 8 min. Doe ondertussen de bonen in een vergiet, spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken.
Voeg de garnalen toe aan de groenten en bak 1 min. mee. Voeg de bonen en tomatensaus toe en verwarm al roerend 5 min. of tot het begint te koken. Verdeel de schotel over de borden.
Italiaanse roerbakgroente met cannellini bonen en garnalen in tomatensaus
Lekker + makkelijk: met maar 5 ingrediënten en een kwartiertje tover je dit maaltje op tafel.
hoofdgerecht
null personen
395 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een grote hapjespan op middelhoog vuur en roerbak de groenten 8 min. Doe ondertussen de bonen in een vergiet, spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken.
Voeg de garnalen toe aan de groenten en bak 1 min. mee. Voeg de bonen en tomatensaus toe en verwarm al roerend 5 min. of tot het begint te koken. Verdeel de schotel over de borden.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 el milde olijfolie
800 g Italiaanse roerbakgroente paprika, broccoli
800 g cannellinibonen in blik
370 g verse roerbakgarnalen knoflook
690 g passata di pomodoro fijn gekruid