Volkorenspaghetti met spinaziegehakt
Hier zijn de kinderen ook gek op: pasta met tomatensaus en gehaktballetjes.
Aan de slag
Laat de spinazie in een zeef uitlekken. Snijd de knoflook fijn en verkruimel de beschuiten. Meng in een kom het gehakt met de spinazie, knoflook, Italiaanse kruiden, het ei en beschuit. Voeg peper en eventueel zout toe. Kneed door elkaar en rol er 20 balletjes van.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de balletjes in 5 min. rondom bruin. Schenk de tomatensaus erbij en voeg de Italiaanse kruiden toe. Laat 10 min. sudderen. Voeg peper en eventueel zout toe. Kook ondertussen de spaghetti. Giet de pasta af en serveer met de gehaktballetjes en de saus.
Volkorenspaghetti met spinaziegehakt
Hier zijn de kinderen ook gek op: pasta met tomatensaus en gehaktballetjes.
hoofdgerecht
null personen
770 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Laat de spinazie in een zeef uitlekken. Snijd de knoflook fijn en verkruimel de beschuiten. Meng in een kom het gehakt met de spinazie, knoflook, Italiaanse kruiden, het ei en beschuit. Voeg peper en eventueel zout toe. Kneed door elkaar en rol er 20 balletjes van.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de balletjes in 5 min. rondom bruin. Schenk de tomatensaus erbij en voeg de Italiaanse kruiden toe. Laat 10 min. sudderen. Voeg peper en eventueel zout toe. Kook ondertussen de spaghetti. Giet de pasta af en serveer met de gehaktballetjes en de saus.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
450 g diepvries bladspinazie
3 tenen knoflook
2 volkoren beschuiten
400 g rundergehakt
1 el gedroogde Italiaanse kruiden
1 rondeelei
4 el traditionele olijfolie
690 ml passata di pomodoro
400 g volkorenspaghetti