Volkorenspaghetti met spinaziegehakt
bewaar
bewaar

Volkorenspaghetti met spinaziegehakt

Hier zijn de kinderen ook gek op: pasta met tomatensaus en gehaktballetjes.

30 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Laat de spinazie in een zeef uitlekken. Snijd de knoflook fijn en verkruimel de beschuiten. Meng in een kom het gehakt met de spinazie, knoflook, Italiaanse kruiden, het ei en beschuit. Voeg peper en eventueel zout toe. Kneed door elkaar en rol er 20 balletjes van.

Verhit de olie in een koekenpan en bak de balletjes in 5 min. rondom bruin. Schenk de tomatensaus erbij en voeg de Italiaanse kruiden toe. Laat 10 min. sudderen. Voeg peper en eventueel zout toe. Kook ondertussen de spaghetti. Giet de pasta af en serveer met de gehaktballetjes en de saus.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Volkorenspaghetti met spinaziegehakt

Hier zijn de kinderen ook gek op: pasta met tomatensaus en gehaktballetjes.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig