Kabeljauw in tomatenconsommé
bewaar
bewaar

Kabeljauw in tomatenconsommé

Dit hoofdgerecht staat al in 20 minuten of tafel. Relaxt!

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Verdeel de romanesco in roosjes. Kook de roosjes 3 min. (blancheren), spoel onder koud stromend water en laat uitlekken.

Verwarm de tomatenconsommé op laag vuur. Voeg de geblancheerde romanescoroosjes toe, laat niet koken. Breng eventueel op smaak met zout.

Meng ondertussen de panko met de Carribean spice in een diep bord. Dep de vis droog met keukenpapier en snijd in 4 gelijke delen (voor 4 personen). Haal aan beide kanten door de panko.

Verhit de boter in een koekenpan en bak de kabeljauw 3 min. op 1 kant. Keer en bak nog 1 min. Verdeel de tomatenconsommé met de romanescoroosjes over diepe borden. Leg in het midden een bergje radijsmix. Leg daarop de vis.

variatietipIn plaats van panko kun je ook 4 el broodkruim gebruiken.

Blancheren

Instructievideo - 01:00 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kabeljauw in tomatenconsommé

Dit hoofdgerecht staat al in 20 minuten of tafel. Relaxt!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig