Sushisalade met komkommer & panko
In diepe kommen springen de kleuren eruit.
Aan de slag
Verhit de sesamolie in een koekenpan en bak de panko op middelhoog vuur in 5 min. al omscheppend goudbruin. Neem uit de pan en laat afkoelen op een bord. Verhit de olie in de koekenpan en bak de rijst 3 min.
Snijd ondertussen de komkommers in schuine, dunne plakjes. Verdeel de rijst over diepe kommen. Schep de komkommer, sojabonen, rauwkost en zalm er in componenten op. Bestrooi de salade met de panko.
Sushisalade met komkommer & panko
In diepe kommen springen de kleuren eruit.
hoofdgerecht
null personen
630 kcal
12 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de sesamolie in een koekenpan en bak de panko op middelhoog vuur in 5 min. al omscheppend goudbruin. Neem uit de pan en laat afkoelen op een bord. Verhit de olie in de koekenpan en bak de rijst 3 min.
Snijd ondertussen de komkommers in schuine, dunne plakjes. Verdeel de rijst over diepe kommen. Schep de komkommer, sojabonen, rauwkost en zalm er in componenten op. Bestrooi de salade met de panko.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el sesamolie
3 el panko Japans paneermeel
300 g 1 minuut basmatirijst
4 snoepkomkommers
87½ g sojabonen
150 g rauwkost radijsmix
150 g warmgerookte zalmflakes