Wokschotel met garnalen en sambal
Spice up your shrimp! En dat in nog geen 10 min.
Aan de slag
Verhit de helft van de olie in een wok en bak de garnalen 3 min. al omscheppend op hoog vuur. Neem uit de pan en houd afgedekt warm. Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak de rijst met de sambal en gember 4 min. op hoog vuur. Druk tijdens het wokken met een houten lepel de rijst los.
Voeg de wokgroente toe en bak al omscheppend 3 min. mee. Voeg de garnalen toe en bak al omscheppend 2 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Wokschotel met garnalen en sambal
Instructievideo - 00:20 min.
Wokschotel met garnalen en sambal
Spice up your shrimp! En dat in nog geen 10 min.
hoofdgerecht
null personen
460 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de helft van de olie in een wok en bak de garnalen 3 min. al omscheppend op hoog vuur. Neem uit de pan en houd afgedekt warm. Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak de rijst met de sambal en gember 4 min. op hoog vuur. Druk tijdens het wokken met een houten lepel de rijst los.
Voeg de wokgroente toe en bak al omscheppend 3 min. mee. Voeg de garnalen toe en bak al omscheppend 2 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
bereidingstip:
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el arachideolie
370 g verse roerbak garnalen knoflook
600 g 1 minuut basmatirijst
1 el sambal badjak
2 tl gehakte gember
800 g Japanse wokgroente sojabonen en gele wortel