Pittige schol en papillotte
bewaar
bewaar

Pittige schol en papillotte

Een feestelijke - en lekkere - verrassing uit de oven.

25 min. bereiden / 12 min. oventijd

licht pittig

10 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Bestrijk de schol rondom met de sambal en bestrooi eventueel met zout. Verdeel de vis over de vellen bakpapier en besprenkel elk pakketje met 1 el water. Vouw het papier losjes maar goed dicht (en papillotte). Bak de pakketjes op een bakplaat in het midden van de oven in ca. 12 min. gaar.

Klop ondertussen de eieren los met de ketjap manis. Verhit de helft van de olie in een hapjespan en bak het losgeklopte ei met de basmatirijst 5 min. al omscheppend op middelhoog vuur. Verhit de rest van de olie in een wok en bak de wokgroente 5 min. op hoog vuur. Verwarm ondertussen de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Neem de vispakketjes uit de oven en vouw voorzichtig open. Leg de vis op de rijst en serveer met de groente en satésaus. Bestrooi de groente met de seroendeng.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pittige schol en papillotte

Een feestelijke - en lekkere - verrassing uit de oven.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig