Kip ketjap met sperziebonen en rijst
bewaar
bewaar

Kip ketjap met sperziebonen en rijst

Een kipdij(k) van een gerecht!

15 min. bereiden

licht pittig

9 ingrediënten

Aan de slag

Verhit de olie in een wok en bak de kip, gember, ketjap en de helft van het sesamzaad 10 min. op hoog vuur goudbruin en gaar. Schep regelmatig om.

Kook ondertussen de sperziebonen in 8 min. beetgaar. Giet af en schep om met de sriracha. Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en roer los. Laat de atjar uitlekken.

Schep de rijst in diepe kommen en verdeel de kip, bonen en atjar in componenten erover. Bestrooi met de rest van het sesamzaad.

vegatipBekijk ook dit recept
dieettipLiever vega? Vervang de kipdijfiletreepjes dan door 2 schalen stukjes als van kip (à 160 g) en bereid deze volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kip ketjap met sperziebonen en rijst

Een kipdij(k) van een gerecht!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig