Garnalen in krokant jasje
bewaar
bewaar

Garnalen in krokant jasje

Lekker oosters, deze crunchy garnalen. Het deegjasje maak je zelf, en je bent toch in 15 minuten klaar!

15 min. bereiden

licht pittig

11 ingrediënten

Aan de slag

Breek de eieren boven een kom, klop los en breng op smaak met peper en eventueel zout. Doe de bloem en panko elk in een andere kom. Schep de garnalen eerst door de bloem, dan door het ei en tot slot door de panko.

Verhit 150 ml olie in een koekenpan en bak de garnalen in 3 min. goudbruin en krokant. Keer halverwege. Schep uit de pan met een schuimspaan en laat uitlekken op keukenpapier. Houd warm onder aluminiumfolie.

Verhit 2 el olie in een wok en bak de paksoi, sambal en knoflook 2 min. op hoog vuur. Breng op smaak met 3 el sojasaus.

Voeg de rijst toe en roerbak 2 min. op hoog vuur mee. Breng op smaak met de rest van de sojasaus en (versgemalen) peper.

Serveer het rijst-paksoimengsel met de garnalen.

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Garnalen in krokant jasje

Lekker oosters, deze crunchy garnalen. Het deegjasje maak je zelf, en je bent toch in 15 minuten klaar!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig