Zandkoekjes met room, fruit en noten
Niks leuker dan allemaal lekkere dingen combineren in een spectaculair dessert.
Aan de slag
Verkruimel de koekjes grof en verdeel ze over de glazen. Klop de slagroom stijf en verdeel over de koekkruimels. Roer de lemon curd los met de limoncello en verdeel over de slagroom.
Pel de mandarijnen. Snijd de abrikozen grof. Verdeel de mandarijnpartjes, abrikozen en noten over de glazen.
Zandkoekjes met room, fruit en noten
Niks leuker dan allemaal lekkere dingen combineren in een spectaculair dessert.
nagerecht
null personen
570 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verkruimel de koekjes grof en verdeel ze over de glazen. Klop de slagroom stijf en verdeel over de koekkruimels. Roer de lemon curd los met de limoncello en verdeel over de slagroom.
Pel de mandarijnen. Snijd de abrikozen grof. Verdeel de mandarijnpartjes, abrikozen en noten over de glazen.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
12 handmade butter shortbread biscuits
200 ml verse slagroom
4 el lemon curd
100 ml limoncello
4 mandarijnen
100 g gedroogde abrikozen
50 g ongebrande pecannoten
Dit heb je nodig
glazen coupes