Citroenmascarpone met rood fruit
Met dit heerlijk luchtige toetje in het verschiet wil je bijna het hoofdgerecht overslaan.
Aan de slag
Rasp de gele schil van de citroen. Meng de mascarpone met de rasp en yoghurt.
Doe de helft van de frambozen en bessen samen met de lemon curd in de blender en maal 10 sec.
Schep de citroenmascarpone in de schaaltjes en verdeel de roodfruitpuree erover. Roer er doorheen met de satéprikker, zodat er een marmereffect ontstaat. Schep de rest van het fruit erop en serveer direct. Ook lekker met een extra schepje lemon curd erop.
Citrus snijden
Instructievideo - 01:15 min.
Citroenmascarpone met rood fruit
Met dit heerlijk luchtige toetje in het verschiet wil je bijna het hoofdgerecht overslaan.
nagerecht
null personen
335 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Rasp de gele schil van de citroen. Meng de mascarpone met de rasp en yoghurt.
Doe de helft van de frambozen en bessen samen met de lemon curd in de blender en maal 10 sec.
Schep de citroenmascarpone in de schaaltjes en verdeel de roodfruitpuree erover. Roer er doorheen met de satéprikker, zodat er een marmereffect ontstaat. Schep de rest van het fruit erop en serveer direct. Ook lekker met een extra schepje lemon curd erop.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 citroen
250 g mascarpone
100 ml halfvolle yoghurt
150 g verse frambozen
150 g verse rode bessen
3 el lemon curd
Dit heb je nodig
blender
satéprikker