Gebakken krieltjes met kruiden
bewaar
bewaar

Gebakken krieltjes met kruiden

Lekker én eenvoudig: krieltjes bakken en tijm, bieslook en peterselie toevoegen.

25 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Halveer de krieltjes en snijd grote exemplaren in kwarten. Kook 10 min. in water met zout. Giet af en laat met de deksel op de pan 1 min. droogstomen.

Verhit de olie in 1 grote of 2 kleinere koekenpannen en bak de aardappelen in 10 min. op middelhoog vuur goudbruin.

Ris ondertussen de blaadjes van de takjes tijm en snijd de bieslook en peterselie fijn. Voeg de kruiden toe aan de aardappelen en bak nog 1 min. mee. Breng op smaak met (versgemalen) peper en eventueel zout.

variatietipOok lekker als salade.

Aardappelen bakken

Instructievideo - 02:06 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gebakken krieltjes met kruiden

Lekker én eenvoudig: krieltjes bakken en tijm, bieslook en peterselie toevoegen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig