Aardappelsalade van krieltjes
Aan de slag
Kook de ongeschilde krieltjes 15 min. in water met wat zout. Giet af en laat iets afkoelen. Snijd de knoflook fijn.
Meng ondertussen de mayonaise, knoflook en het citroensap tot een dressing. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de peterselie fijn. Halveer de krieltjes en schep ze in een schaal. Voeg de dressing toe en bestrooi met de peterselie.
Aardappelsalade van krieltjes
bijgerecht
null personen
190 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de ongeschilde krieltjes 15 min. in water met wat zout. Giet af en laat iets afkoelen. Snijd de knoflook fijn.
Meng ondertussen de mayonaise, knoflook en het citroensap tot een dressing. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de peterselie fijn. Halveer de krieltjes en schep ze in een schaal. Voeg de dressing toe en bestrooi met de peterselie.
combinatietip:
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g krieltjes
1 teen knoflook
3 el mayonaise
1 el citroensap
10 g verse platte peterselie