Kalkoen en groente gesmoord met currypasta en kokosmelk
Aan de slag
Knolselderij in plakken snijden. Plakken schillen en in blokjes snijden. Komkommer wassen en in blokjes snijden. Paprika wassen, schoonmaken en in blokjes snijden. In braadpan olie verhitten. Kalkoenreepjes ca. 2 minuten bakken. Alle groente toevoegen en ca. 4 minuten bakken. Intussen mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Currypasta door kalkoenmengsel roeren en ca. 2 minuten meebakken. Kokosmelk erbij schenken en geheel ca. 10 minuten onafgedekt laten koken. Curry serveren met mie.
Kalkoen en groente gesmoord met currypasta en kokosmelk
hoofdgerecht
null personen
690 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Knolselderij in plakken snijden. Plakken schillen en in blokjes snijden. Komkommer wassen en in blokjes snijden. Paprika wassen, schoonmaken en in blokjes snijden. In braadpan olie verhitten. Kalkoenreepjes ca. 2 minuten bakken. Alle groente toevoegen en ca. 4 minuten bakken. Intussen mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Currypasta door kalkoenmengsel roeren en ca. 2 minuten meebakken. Kokosmelk erbij schenken en geheel ca. 10 minuten onafgedekt laten koken. Curry serveren met mie.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 knolselderij
1 komkommer
1 rode paprika
3 eetlepels zonnebloemolie
2 schaaltjes kalkoenreepjes
1 pak Chinese eiermie
4 eetlepels rode Thaise currypasta
1 blik kokosmelk