Vegan curry met kikkererwten, kokosmelk en rijst
Vrolijk gekleurde vegan curry.
Aan de slag
Kook de rijst in ruim water in 8 min. gaar. Giet af en laat met de deksel op de pan 15 min. staan.
Laat ondertussen de kikkererwten uitlekken. Verhit de olie in een wok en fruit de currypasta 2 min. Voeg de roerbakmix toe en roerbak 2 min. mee. Voeg de kokosmelk en kikkererwten toe en breng aan de kook. Laat 10 min. op laag vuur koken. Schep regelmatig om. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer de curry met de rijst.
Vegan curry met kikkererwten, kokosmelk en rijst
Vrolijk gekleurde vegan curry.
hoofdgerecht
null personen
615 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst in ruim water in 8 min. gaar. Giet af en laat met de deksel op de pan 15 min. staan.
Laat ondertussen de kikkererwten uitlekken. Verhit de olie in een wok en fruit de currypasta 2 min. Voeg de roerbakmix toe en roerbak 2 min. mee. Voeg de kokosmelk en kikkererwten toe en breng aan de kook. Laat 10 min. op laag vuur koken. Schep regelmatig om. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer de curry met de rijst.
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g meergranenrijst
400 g kikkererwten in blik
2 el (arachide)olie
70 g Koh Thai gele currypasta
400 g Chinese wokgroente taugé-rode paprika
400 ml kokosmelk