Aardappelen à la niçoise
bewaar
bewaar

Aardappelen à la niçoise

Aardappelen op z'n Frans: met kruiden en gestoofd in tomaat.

15 min. bereiden / 25 min. wachten

9 ingrediënten

Aan de slag

Verhit de olie in een hapjespan en bak de krieltjes 5 min. Snijd de ui in ringen, knoflook in plakjes en paprika in lange repen. Voeg de ui, knoflook, paprika en oregano toe aan de krieltjes en bak nog 5 min. totdat de ui lichtbruin kleurt.

Voeg de tomaten toe, breng aan de kook en laat op laag vuur zonder deksel op de pan in 25 min. gaar stoven.

Voeg de olijven toe aan de aardappelen en breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd de peterselie fijn en strooi over de aardappelen.

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Aardappelen à la niçoise

Aardappelen op z'n Frans: met kruiden en gestoofd in tomaat.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig