Paprikasalade met witte kaasblokjes
bewaar
bewaar

Paprikasalade met witte kaasblokjes

Voorgerecht zonder vlees en vis. Lekker kruidig door de dressing en olijven.

25 min. bereiden

11 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de paprika's in ringen en de ui in dunne ringen. Kook de paprikaringen in een pan met ruim water met zout ca. 1 min. Giet af in een zeef en spoel onder koud stromend water. Laat goed uitlekken. Pers de citroen uit en knip de peterselie erboven fijn. Voeg de olie, oregano, peper en eventueel zout toe. Pers de knoflook erboven en klop tot een dressing.

Schep de paprika, ui en olijven voorzichtig om met de dressing en laat tot gebruik afgedekt in de koelkast staan. Verdeel de salade over 4 bordel en verkruimel de kaasblokjes erover. Bestrooi met peper en serveer met knapperige broodjes.

bereidingstipDeze salade is ook lekker als lunchgerecht voor 2 personen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Paprikasalade met witte kaasblokjes

Voorgerecht zonder vlees en vis. Lekker kruidig door de dressing en olijven.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig