Zoete-aardappelsalade met yoghurt
bewaar
bewaar

Zoete-aardappelsalade met yoghurt

Dit gerecht met zoete aardappel is perfect bij gegrild vlees.

25 min. bereiden / 20 min. oventijd

licht pittig

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 230 °C. Snijd de aardappelen in parten van 4 cm. Schep ze in een kom om met de olie en wat zout, leg ze op een licht ingevette bakplaat en rooster ze ca. 20 min. in de oven. Snijd ondertussen de muntblaadjes fijn en meng met de yoghurt, mayonaise en de chilipeper tot een dressing.

Pers de knoflook erboven. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Neem de aardappelparten uit de oven, leg op een schaal en laat even afkoelen. Schenk de dressing over de aardappelen, bestrooi met de chilipeper en besprenkel met de olie. Eet de salade lauwwarm.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zoete-aardappelsalade met yoghurt

Dit gerecht met zoete aardappel is perfect bij gegrild vlees.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig