Yoghurt-fetadip met za'atar en tomaat
bewaar
bewaar

Yoghurt-fetadip met za'atar en tomaat

Een hit voor op tafel, de yoghurt-feta dip. Afgetopt met za'atar, tomaten, munt en citroenrasp. Genieten!

10 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Verkruimel de feta en doe samen met de yoghurt, ½ van de olie, peper en eventueel zout in de hoge beker van de staafmixer en pureer tot een egale luchtige spread.

Snijd de tomaten in kleine blokjes van een ½ cm en snijd de munt fijn. Boen de citroen schoon. Rasp de gele schil van de citroen.

Verdeel de spread met de achterkant van een lepel over een lage kom of schaal en verdeel de tomaten, za’atar, munt en het citroenrasp erover. Besprenkel met de rest van de olie en wat peper en eventueel zout.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Yoghurt-fetadip met za'atar en tomaat

Een hit voor op tafel, de yoghurt-feta dip. Afgetopt met za'atar, tomaten, munt en citroenrasp. Genieten!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig