Yoghurt-fetadip met za'atar en tomaat
Een hit voor op tafel, de yoghurt-feta dip. Afgetopt met za'atar, tomaten, munt en citroenrasp. Genieten!
Aan de slag
Verkruimel de feta en doe samen met de yoghurt, ½ van de olie, peper en eventueel zout in de hoge beker van de staafmixer en pureer tot een egale luchtige spread.
Snijd de tomaten in kleine blokjes van een ½ cm en snijd de munt fijn. Boen de citroen schoon. Rasp de gele schil van de citroen.
Verdeel de spread met de achterkant van een lepel over een lage kom of schaal en verdeel de tomaten, za’atar, munt en het citroenrasp erover. Besprenkel met de rest van de olie en wat peper en eventueel zout.
Yoghurt-fetadip met za'atar en tomaat
Een hit voor op tafel, de yoghurt-feta dip. Afgetopt met za'atar, tomaten, munt en citroenrasp. Genieten!
null personen
145 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verkruimel de feta en doe samen met de yoghurt, ½ van de olie, peper en eventueel zout in de hoge beker van de staafmixer en pureer tot een egale luchtige spread.
Snijd de tomaten in kleine blokjes van een ½ cm en snijd de munt fijn. Boen de citroen schoon. Rasp de gele schil van de citroen.
Verdeel de spread met de achterkant van een lepel over een lage kom of schaal en verdeel de tomaten, za’atar, munt en het citroenrasp erover. Besprenkel met de rest van de olie en wat peper en eventueel zout.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
75 g Griekse feta
75 g yoghurt Turkse stijl 8%
2 el extra vierge olijfolie
150 g Tasty Tom trostomaten
5 g verse munt
½ biologische citroen
½ el za'atar
Dit heb je nodig
staafmixer met hoge beker