Snelle mihoen met kalkoen en teriyaki
bewaar
bewaar

Snelle mihoen met kalkoen en teriyaki

Teriyakisuas is gemaakt van onder andere sojasaus en rijstwijn. Een zalige Japanse smaakmaker.

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Laat de mais uitlekken en snijd de paksoi in reepjes.

Snijd de kalkoen in reepjes. Verhit de olie in een wok. Bak de kalkoenreepjes al omscheppend 2 min. Voeg de paksoi en de maïs toe en roerbak de groenten in 3 min. knapperig gaar. Voeg de woksaus toe en verwarm nog 1 min. Verdeel de mihoen over de kommen en schep de kalkoen teriyaki erop.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Snelle mihoen met kalkoen en teriyaki

Teriyakisuas is gemaakt van onder andere sojasaus en rijstwijn. Een zalige Japanse smaakmaker.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig