Snelle mihoen met kalkoen en teriyaki
Teriyakisuas is gemaakt van onder andere sojasaus en rijstwijn. Een zalige Japanse smaakmaker.
Aan de slag
Verwarm de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Laat de mais uitlekken en snijd de paksoi in reepjes.
Snijd de kalkoen in reepjes. Verhit de olie in een wok. Bak de kalkoenreepjes al omscheppend 2 min. Voeg de paksoi en de maïs toe en roerbak de groenten in 3 min. knapperig gaar. Voeg de woksaus toe en verwarm nog 1 min. Verdeel de mihoen over de kommen en schep de kalkoen teriyaki erop.
Snelle mihoen met kalkoen en teriyaki
Teriyakisuas is gemaakt van onder andere sojasaus en rijstwijn. Een zalige Japanse smaakmaker.
hoofdgerecht
null personen
685 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Laat de mais uitlekken en snijd de paksoi in reepjes.
Snijd de kalkoen in reepjes. Verhit de olie in een wok. Bak de kalkoenreepjes al omscheppend 2 min. Voeg de paksoi en de maïs toe en roerbak de groenten in 3 min. knapperig gaar. Voeg de woksaus toe en verwarm nog 1 min. Verdeel de mihoen over de kommen en schep de kalkoen teriyaki erop.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
½ paksoi
425 g minimaiskolfjes in blik
400 g verse mihoen
240 g scharrelkalkoenschnitzels
2 el oosterse roerbakolie
160 g Japanse teriyakisaus in zakje