Mihoen met gamba's en teriyakisaus
Aan de slag
Gamba's laten ontdooien, pellen en in lengte doormidden snijden. Mihoen bereiden volgens aanwijzingen. Afgieten. Paprika's schoonmaken en in zeer smalle reepjes snijden. Peultjes afhalen. Olie in wok verhitten en hierin paprika 3 min. roerbakken. Peultjes toevoegen en samen nog 3 min. roerbakken. Gamba's toevoegen, even warm laten worden. Teriyakisaus en mihoen erdoor scheppen en goed doorwarmen. Mihoen in 4 grote kommen scheppen.
Mihoen met gamba's en teriyakisaus
hoofdgerecht
null personen
488 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Gamba's laten ontdooien, pellen en in lengte doormidden snijden. Mihoen bereiden volgens aanwijzingen. Afgieten. Paprika's schoonmaken en in zeer smalle reepjes snijden. Peultjes afhalen. Olie in wok verhitten en hierin paprika 3 min. roerbakken. Peultjes toevoegen en samen nog 3 min. roerbakken. Gamba's toevoegen, even warm laten worden. Teriyakisaus en mihoen erdoor scheppen en goed doorwarmen. Mihoen in 4 grote kommen scheppen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak gamba's
1 pak mihoen
1 zak driekleuren paprika
1 schaaltje peultjes
3 eetlepels zonnebloemolie
1 flesje teriyakisaus
Dit heb je nodig
wok