Mihoen met gamba's en teriyakisaus
bewaar
bewaar

Mihoen met gamba's en teriyakisaus

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Gamba's laten ontdooien, pellen en in lengte doormidden snijden. Mihoen bereiden volgens aanwijzingen. Afgieten. Paprika's schoonmaken en in zeer smalle reepjes snijden. Peultjes afhalen. Olie in wok verhitten en hierin paprika 3 min. roerbakken. Peultjes toevoegen en samen nog 3 min. roerbakken. Gamba's toevoegen, even warm laten worden. Teriyakisaus en mihoen erdoor scheppen en goed doorwarmen. Mihoen in 4 grote kommen scheppen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mihoen met gamba's en teriyakisaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig