Mihoen met zoetzure garnalen
In een kwartiertje een oosterse maaltijd op tafel.
Aan de slag
Snijd de paprika in reepjes en laat de garnalen ontdooien. Laat de mais en de ananas uitlekken.
Verhit de olie in een wok en bak de paprika en peultjes al omscheppend 2 min. Voeg de garnalen toe en bak 3 min. Voeg de mais en ananas toe en bak nog 2 min. Voeg de woksaus toe en verwarm nog 1 min.
Verwarm de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer met de zoetzure garnalen ernaast.
Mihoen met zoetzure garnalen
In een kwartiertje een oosterse maaltijd op tafel.
hoofdgerecht
null personen
590 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de paprika in reepjes en laat de garnalen ontdooien. Laat de mais en de ananas uitlekken.
Verhit de olie in een wok en bak de paprika en peultjes al omscheppend 2 min. Voeg de garnalen toe en bak 3 min. Voeg de mais en ananas toe en bak nog 2 min. Voeg de woksaus toe en verwarm nog 1 min.
Verwarm de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer met de zoetzure garnalen ernaast.
kookstaptip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 rode paprika
300 g gepelde diepvries garnalen
198 g mais in blik
227 g ananasstukjes op siroop
2 el traditionele olijfolie
200 g verse peultjes
125 ml woksaus sweet & sour
400 g verse mihoen