Kalkoen teriyaki
bewaar
bewaar

Kalkoen teriyaki

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Kalkoenreepjes met 4 eetlepels marinade mengen en ca. 15 minuten laten rusten. Paprika's schoonmaken, wassen en in stukjes snijden. Shii-takes schoonmaken en in stukjes snijden. Bospeen wassen, schoonmaken en twee keer in lengte halveren. Kwarten in reepjes snijden. Mihoen koken volgens gebruiksaanwijzing. In wok roerbakolie verhitten. Kalkoenreepjes ca. 3 minuten op hoog vuur bakken. Paprika's, shii-takes en bospeen toevoegen en ca. 5 minuten meebakken. Op smaak brengen met zout, peper en rest van marinade. Serveren met mihoen en kroepoek.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kalkoen teriyaki

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig