Tonijnspies teriyaki
bewaar
bewaar

Tonijnspies teriyaki

25 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de tonijnbiefstukken in blokjes van 3 cm en de bosuitjes in stukjes van 5 cm. Meng in een grote kom de blokjes vis met de teriyakimarinade, knoflook, geraspte gemberwortel, kastanjechampignons en bosui. Laat alles afgedekt in de koelkast minimaal 1 uur marineren, maar laat de tonijn tijdig op kamertemperatuur komen.

Rijg afwisselend de blokjes tonijn, kastanjechampignons en stukjes bosui aan de satépennen. Bestrijk de spiesen rondom met olie en gril de vis op een ingevet rooster boven heet vuur in 1-2 min. per kant naar keuze rood of rosé.

Vis grillen op de barbecue

Instructievideo - 02:52 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tonijnspies teriyaki

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig