Geroosterde spruiten met kriel & pecannoten
bewaar
bewaar

Geroosterde spruiten met kriel & pecannoten

Spruiten uit de oven, met noten, krieltjes en ricotta. Kwartiertje voorbereiden, de oven doet de rest.

15 min. bereiden / 25 min. oventijd

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C.

Snijd de knoflook fijn en halveer de spruiten. Hak de noten grof. Snijd de krieltjes in kwarten. Ris de blaadjes van de takjes tijm.

Meng de krieltjes in een kom met de tijm, spruiten, spekreepjes, knoflook en pecannoten. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel met een eetlepel de ricotta over de aardappelen en spruiten. Bak in het midden van de oven in ca. 25 min. gaar.

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Geroosterde spruiten met kriel & pecannoten

Spruiten uit de oven, met noten, krieltjes en ricotta. Kwartiertje voorbereiden, de oven doet de rest.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig