Gekaramelliseerde pecannoten met honing
bewaar
bewaar

Gekaramelliseerde pecannoten met honing

Noten en honing zijn altijd een gouden combinatie.

10 min. bereiden / 15 min. oventijd

3 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 160 °C. Ris de blaadjes van het takje tijm.

Meng de noten met de tijm en honing en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat.

Zet 15 min. in de oven. Schep elke 5 min. om. Laat afkoelen tot gebruik.

combinatietipDoor het roosteren en karamelliseren (met honing) krijgen de noten een heerlijke smaak. Lekker bij een (kerst)kaasplank, op een bol kaneelijs of karamelijs met slagroom. Het gerecht is dan niet meer lactosevrij.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gekaramelliseerde pecannoten met honing

Noten en honing zijn altijd een gouden combinatie.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig