Sinaasappel met surimi en pecannoten
Aan de slag
Snijd de partjes vruchtvlees van de sinaasappels los van de vliezen, zodat het vruchtvlees er gemakkelijk tussenuit gewipt kan worden. Vang het sap op. Verdeel de partjes over een schaal en meng met de surimi. Bestrooi met de noten. Meng het sap met de olie en sprenkel over de salade.
Citrus snijden
Instructievideo - 01:15 min.
Sinaasappel met surimi en pecannoten
bijgerecht
null personen
280 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de partjes vruchtvlees van de sinaasappels los van de vliezen, zodat het vruchtvlees er gemakkelijk tussenuit gewipt kan worden. Vang het sap op. Verdeel de partjes over een schaal en meng met de surimi. Bestrooi met de noten. Meng het sap met de olie en sprenkel over de salade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 handsinaasappels
1 bakje surimisticks
2 el gezouten pecannoten
3 el olijfolie extra vierge