Basmatirijst met tomaat
Aan de slag
In pan met ruim kokend water en zout rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen uien pellen en fijnsnipperen. Zongedroogde tomaatjes in reepjes snijden. Cherrytomaatjes wassen en in kwarten snijden. Peterselie heel fijn hakken.In wok olie verhitten en uien ca. 3 minuten fruiten. Pesto, zongedroogde tomaatjes, cherrytomaatjes en Provençaalse kruiden door ui scheppen. Warme rijst erdoor scheppen en ca. 5 minuten al omscheppend verwarmen. Peterselie erover strooien. Lekker bij sperziebonen en filetlapjes.
Basmatirijst met tomaat
bijgerecht
null personen
450 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
In pan met ruim kokend water en zout rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen uien pellen en fijnsnipperen. Zongedroogde tomaatjes in reepjes snijden. Cherrytomaatjes wassen en in kwarten snijden. Peterselie heel fijn hakken.In wok olie verhitten en uien ca. 3 minuten fruiten. Pesto, zongedroogde tomaatjes, cherrytomaatjes en Provençaalse kruiden door ui scheppen. Warme rijst erdoor scheppen en ca. 5 minuten al omscheppend verwarmen. Peterselie erover strooien. Lekker bij sperziebonen en filetlapjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
0 zout
300 g basmatirijst
2 uien
6 zongedroogde tomaten (potje)
1 bakje cherrytomaatjes
2 takjes peterselie
3 eetlepels olijfolie
3 eetlepels rode pesto
2 theelepels Provençaalse kruiden
Dit heb je nodig
wok