Casselerrib met venkel en basmatirijst
Aan de slag
In pan olie verhitten, venkel al omscheppend 2 min. bakken. Knoflook toevoegen. Wijn bij venkel schenken en op hoog vuur iets laten verdampen. Rijst en bouillonpoeder door venkel roeren en 1 1/2 dl kokend water toevoegen. Rijst in ca. 15 minuten gaar koken. Intussen casselerrib in reepjes snijden. Casselerrib door rijst scheppen, op smaak brengen met peper. Garneren met venkelgroen.
Casselerrib met venkel en basmatirijst
hoofdgerecht
null personen
650 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
In pan olie verhitten, venkel al omscheppend 2 min. bakken. Knoflook toevoegen. Wijn bij venkel schenken en op hoog vuur iets laten verdampen. Rijst en bouillonpoeder door venkel roeren en 1 1/2 dl kokend water toevoegen. Rijst in ca. 15 minuten gaar koken. Intussen casselerrib in reepjes snijden. Casselerrib door rijst scheppen, op smaak brengen met peper. Garneren met venkelgroen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 eetlepel olijfolie
1 venkel
1 teentje knoflook
100 ml rode wijn
100 g basmatirijst
1 theelepel kruidenbouillonpoeder
100 g casselerrib met pesto