Gepocheerde scholrolletjes met casselerrib en waterkerssaus
bewaar
bewaar

Gepocheerde scholrolletjes met casselerrib en waterkerssaus

35 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Hak 2/3 deel waterkers fijn. Halveer scholfilets in lengte en bestrooi met zout en peper. Verwijder van rest van waterkers steltjes en leg op scholfilets. Halveer plakjes casselerrib en verdeel erover. Rol scholfilets op en steek vat met cocktailprikker. Sjalotje pellen en snipperen. Breng in hapjespan fond met wijn, sjalot, zout en peper aan de kook. Zet scholrolletjes erin en laat in ca. 8 minuten tegen de kook aan gaar. Schep met schuimspaan op bord en houd warm met aluminiumfolie. Laat kookvocht op hoog vuur tot 2/3 inkoken. Roer koksroom en waterkers erdoor en verwarm nog ca. 2 minuten al roerend tot saus iets gebonden is.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gepocheerde scholrolletjes met casselerrib en waterkerssaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig