Geroosterde bol met pesto-casselerrib
Aan de slag
Grill voorverwarmen op hoogste stand. Bol opensnijden en dik besmeren met kruidenboter. Paprika wassen, schoonmaken en in repen snijden. Mozzarella in plakjes snijden. Paprika over broodhelften verdelen, plakjes mozzarella erop leggen. Brood ca. 10 cm onder hete grill schuiven en kaas in ca. 5 minuten laten smelten. Dressing door sla scheppen. Brood met casselerrib beleggen en dichtklappen. Sla apart erbij serveren.
Geroosterde bol met pesto-casselerrib
hoofdgerecht
null personen
1220 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Grill voorverwarmen op hoogste stand. Bol opensnijden en dik besmeren met kruidenboter. Paprika wassen, schoonmaken en in repen snijden. Mozzarella in plakjes snijden. Paprika over broodhelften verdelen, plakjes mozzarella erop leggen. Brood ca. 10 cm onder hete grill schuiven en kaas in ca. 5 minuten laten smelten. Dressing door sla scheppen. Brood met casselerrib beleggen en dichtklappen. Sla apart erbij serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 Italiaanse bol
2 eetlepels kruidenboter
1 kleine rode paprika
1 bolletje mozzarella
2 eetlepels mosterd-honingdressing
1 zakje rocket slamelange
50 g casselerrib in pesto