Italiaanse bol met geroosterde wortel, BBQ-saus en coleslaw
bewaar
bewaar

Italiaanse bol met geroosterde wortel, BBQ-saus en coleslaw

Dit broodje wil je geheid in het zonnetje opeten. Tijd om te gaan picknicken!

15 min. bereiden / 30 min. oventijd

10 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil de winterpeen en snijd in plakken van 1 cm. Meng met de olie en breng op smaak met peper en eventueel zout. Rooster ca. 30 min. in het midden van de oven.

Schil ondertussen de koolrabi en rasp grof. Snijd de bosuitjes fijn. Meng de spitskool, mayo, mosterd en azijn door de koolrabi en bosui. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Haal de geroosterde peen uit de oven en meng direct de barbecuesaus erdoor. Snijd de broodjes in de lengte doormidden en beleg de onderste helft met de geroosterde peen en een flinke lepel coleslaw. Dek af met de andere broodhelft. Serveer de rest van de coleslaw apart erbij.

bereidingstipJe kunt de geroosterde wortel en coleslaw 2 dagen van tevoren maken. Bewaar in aparte bakjes in de koelkast.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Italiaanse bol met geroosterde wortel, BBQ-saus en coleslaw

Dit broodje wil je geheid in het zonnetje opeten. Tijd om te gaan picknicken!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig