Boulognebollen met tartaar en pesto
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C. Ui pellen en in ringen snijden. In koekenpan 1 eetlepel olie verhitten en uiringen ca. 5 minuten zachtjes bakken. Uiringen op bord scheppen. In zelfde koekenpan rest van olie verhitten en tartaartjes in ca. 8 minuten goudbruin en vrijwel gaar bakken. Halverwege baktijd keren. Laatste minuut uiringen meewarmen. Intussen boulognebollen in ca. 9 minuten in oven afbakken. In kom walnoten, pesto en yoghurtmayonaise mengen. Bollen opensnijden, even laten uitwasemen en dan beleggen met sla, tartaartjes, uiringen en walnotenpestosaus. Lekker met tomatensoep.
Boulognebollen met tartaar en pesto
hoofdgerecht
null personen
565 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C. Ui pellen en in ringen snijden. In koekenpan 1 eetlepel olie verhitten en uiringen ca. 5 minuten zachtjes bakken. Uiringen op bord scheppen. In zelfde koekenpan rest van olie verhitten en tartaartjes in ca. 8 minuten goudbruin en vrijwel gaar bakken. Halverwege baktijd keren. Laatste minuut uiringen meewarmen. Intussen boulognebollen in ca. 9 minuten in oven afbakken. In kom walnoten, pesto en yoghurtmayonaise mengen. Bollen opensnijden, even laten uitwasemen en dan beleggen met sla, tartaartjes, uiringen en walnotenpestosaus. Lekker met tomatensoep.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 rode ui
2 eetlepels olijfolie
2 steak tartaartjes
2 boulognebollen
100 g walnoten
1 eetlepel groene pesto
2 eetlepels yoghurtmayonaise
½ zak rocket slamelange