Traybake met knolselderij, winterpeen, pesto en witte kaas
bewaar
bewaar

Traybake met knolselderij, winterpeen, pesto en witte kaas

Budgetproof, ketoproof, deze traybake heeft het allemaal! Met knolselderij, winterpeen, pesto en witte kaas wordt dit hoofdgerecht een waar succes.

15 min. bereiden / 30 min. oventijd

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil de knolselderij en winterpeen en snijd in repen van ca. 5 cm. Snijd de witte kaas in vier gelijke stukken en meng met ⅔ van de olie.

Boen de citroen schoon, rasp de gele schil van de halve vrucht en pers deze helft uit. Meng de pesto met 1 el (per 2 personen) citroensap en roer door de groente.

Verdeel de groente en witte kaas over een met bakpapier beklede bakplaat en bestrooi met peper en eventueel zout. Bak ca. 30 min. in de oven. Schep halverwege om.

Meng de sla met de rest van de olie, een ½ el (per 2 personen) citroensap en peper. Verdeel de sla over borden, leg de groente erop en breek de stukken witte kaas erover. Besprenkel met de rest van de pesto en ½ tl (per 2 personen) citroenrasp.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Traybake met knolselderij, winterpeen, pesto en witte kaas

Budgetproof, ketoproof, deze traybake heeft het allemaal! Met knolselderij, winterpeen, pesto en witte kaas wordt dit hoofdgerecht een waar succes.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig