Aubergine met mozzarella, tomaat en pesto
bewaar
bewaar

Aubergine met mozzarella, tomaat en pesto

Fan van salade caprese? Probeer dan eens deze variant met aubergine uit de oven.

15 min. bereiden / 35 min. oventijd

5 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 ºC. Snijd de aubergines in de breedte om de cm in, maar niet door. Leg de aubergines op een met bakpapier beklede bakplaat en besprenkel met de olie. Bak in het midden van de oven in ca. 35 min. gaar.

Snijd ondertussen de mozzarella en tomaten in plakjes. Neem de aubergines uit de oven, laat iets afkoelen en doe in elke inkeping een plakje mozzarella en een plakje tomaat. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de pesto erover en zet nog 10 min. in de oven tot de mozzarella is gesmolten.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Aubergine met mozzarella, tomaat en pesto

Fan van salade caprese? Probeer dan eens deze variant met aubergine uit de oven.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig