Frisgroene basmatirijst
Aan de slag
In pan met ruim kokend water en zout rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen koriander fijnhakken en bosui in dunne ringetjes snijden. Limoen schoonboenen en groene schil eraf raspen. Limoen uitpersen.Bosui, limoenrasp, limoensap, amandelen, rozijnen en 2/3 deel van koriander door warme rijst scheppen. Rest van koriander erover strooien. Lekker bij gegrild vlees.
Frisgroene basmatirijst
bijgerecht
null personen
370 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
In pan met ruim kokend water en zout rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen koriander fijnhakken en bosui in dunne ringetjes snijden. Limoen schoonboenen en groene schil eraf raspen. Limoen uitpersen.Bosui, limoenrasp, limoensap, amandelen, rozijnen en 2/3 deel van koriander door warme rijst scheppen. Rest van koriander erover strooien. Lekker bij gegrild vlees.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
0 zout
300 g basmatirijst
½ zakje verse koriander
1 zakje bosuitjes
1 limoen
1 zakje garneeramandelen
50 g blanke rozijnen