Rijst met amandelen en rozijnen
bewaar
bewaar

Rijst met amandelen en rozijnen

20 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de uien en snijd de helften in zeer dunne reepjes. Verhit de boter in een pan en bak de reepjes ui in 10 minuten goudbruin. Roer de garam masala erdoor. Meng de uien met de rijst. Rooster de amandelen in een pan met anti-aanbaklaag op middelhoog vuur in 2 minuten goudbruin. Hak ze grof en meng ze met de rozijnen door de rijst. Lekker bij de Garnalencurry (zie recept op ah.nl).

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rijst met amandelen en rozijnen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig