Vega kiproerbak met groene groenten en rijst
Alle snelle koks opgelet: deze vega kiproerbak met groene groenten en rijst staat al in 15 min. op tafel!
Aan de slag
Verwijder de houtachtige onderkant van de asperges en snijd in stukken van ca. 2 cm. Halveer de broccoliroosjes en snijd de selderij fijn. Verhit de boter in de wok of hapjespan. Bak de asperges, broccoli, vegetarische kipstukjes, garam masala en wat zout 5 min. al omscheppend op hoog vuur.
Voeg de rijst toe en bak al omscheppend 5 min. mee. Meng de selderij erdoor, verdeel over diepe borden en serveer.
Vega kiproerbak met groene groenten en rijst
Alle snelle koks opgelet: deze vega kiproerbak met groene groenten en rijst staat al in 15 min. op tafel!
hoofdgerecht
null personen
520 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verwijder de houtachtige onderkant van de asperges en snijd in stukken van ca. 2 cm. Halveer de broccoliroosjes en snijd de selderij fijn. Verhit de boter in de wok of hapjespan. Bak de asperges, broccoli, vegetarische kipstukjes, garam masala en wat zout 5 min. al omscheppend op hoog vuur.
Voeg de rijst toe en bak al omscheppend 5 min. mee. Meng de selderij erdoor, verdeel over diepe borden en serveer.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
350 g groene asperges
400 g koelverse broccoliroosjes
20 g verse selderij
4 el vloeibare boter
300 g vegetarische kipstuckjes
1½ el garam masala
600 g 1 minuut basmatirijst