Texmex runderreepjes met babyromaine
bewaar
bewaar

Texmex runderreepjes met babyromaine

Een light-topper uit Mexico, en ook nog lekker kruidig

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Meng in een kom de runderreepjes met de olie en kruidenmix. Smelt de boter in een koekenpan en bak de aardappelpartjes in 8 min. goudbruin.

Verhit ondertussen een andere koekenpan zonder olie of boter. Bak de runderreepjes in 3 min. goudbruin en gaar. Halveer de romaatjes en bak 2 min. op middelhoog vuur mee met de runderreepjes.

Laat de mais uitlekken en voeg toe aan de aardappelpartjes. Haal de blaadjes van de sla los en verdeel over een platte schaal. Schep het vlees met de romaatjes erop. Serveer met de aardappelpartjes en maïs.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Texmex runderreepjes met babyromaine

Een light-topper uit Mexico, en ook nog lekker kruidig

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig